Skoči na glavno vsebino

Anketni vprašalnik

Spoštovani starši,

prosimo vas za sodelovanje v anketi o vzgojnem ukrepanju v šoli. Anketa je del širšega projekta analize vzgojnega ravnanja osnovnošolskih učiteljev, ki ga izvajamo raziskovalci Fakultete za družbene vede in Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani.

V decembru in januarju izvajamo razprave z učitelji predmetne stopnje širom po Sloveniji, prav tako pa tudi učitelji izpolnjujejo podoben vprašalnik. Njihove poglede bi radi primerjali s pogledi učencev in staršev, zato je vaše sodelovanje zelo dragoceno.

Prosimo vas, da anketo reši tudi vaš otrok, ki obiskuje šesti, sedmi, osmi ali deveti razred.

Spodaj sta obe povezavi do spletnih vprašalnikov. Prvi je prilagojen za starše, drugi pa za učence. Reševanje vprašalnika bo vam in vašemu otroku vzelo 5-10 minut. Prosimo, da otrok rešuje vprašalnik sam.

 

KLIKNITE NA SPODNJO POVEZAVO DO VPRAŠALNIKA ZA STARŠE:

https://www.1ka.si/a/78613

KLIKNITE NA SPODNJI LINK DO VPRAŠALNIKA ZA OTROKE:

https://www.1ka.si/a/78630

Anketa je anonimna, vaše odgovore bomo uporabili le za namene raziskave in jih bomo varovali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Rezultati bodo predstavljeni ravnateljem in učiteljem OŠ na simpoziju, ki ga bo v juniju 2016 organiziralo Slovensko društvo pedagogov in predstavljeno v prvi tematski številki Sodobna pedagogika v 2017.

Lepo vas pozdravljamo,

Pedagoginja dr. Katja Jeznik, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Komunikologinja izr. prof. Metka Kuhar, Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost