Skoči na glavno vsebino

Slovenski tradicionalni zajtrk

Kot zaključek letošnjega prvega tedna slovenskih jedi, ki poteka v tem tednu,  smo danes, 15. novembra, na vseh naših lokacijah obeležili TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK, ki je bil letos pod sloganom »Moj naj zajtrk«.

Otrokom smo ponudili domači kruh Marjetke Preložnik, ekološko maslo mlekarne Krepko, med od čebelarja Živkarta, domače mleko s kmetije Lešnik (Jožica Vratuša) in domača jabolka kmeta Marka Zemljaka iz Oplotnice.

Ravnateljica Mateja Pučnik je zajtrkovala skupaj z učenci na POŠ Gorenje, pomočnica ravnateljice Nina Upendo pa na POŠ Stranice. Bilo je slastno in hkrati poučno.

Več o samem pomenu zajtrka si lahko preberete v prehranskem kotičku TUKAJ.

UČENCE SMO K ZAJTRKU POVABILI PREKO RADIJSKIH MINUT:

Morda vam bo všeč tudi...

Orodna vrstica za dostopnost