Skoči na glavno vsebino

Anja Štefan na obisku

Ob koncu šolskega leta smo na šolo povabili pisateljico, pesnico in pripovedovalko ANJO ŠTEFAN. Tokrat smo na njen nastop v večnamenski dvorani povabili vse učence od 1. do 5. razreda. Za tiste, ki so opravili bralno značko, je bil Anjin očarljivi nastop nagrada, za druge pa spodbuda, da drugo šolsko leto le preberejo kakšno knjigo, ki jim bo razširila pogled na svet.
To je bila srčna želja naše gostje Anje, ki je pred leti postala tudi Prešernove nagrajenka. Anja Štefan je učencem pripovedovala pravljice in pesmi, jim tudi kakšno zapela, najbolj pa so otroke navdušile uganke. Anja nas je s svojim nežnim blagodejnim pripovedovanjem zares očarala in začarala. Pevski zborček Vesele notice pod vodstvom Štefice Ribič pa je Anji za konec zapel še njeno pesem o lisičkah. 
 
Ob zaključku so na oder ponosno stopili tisti, ki so opravili bralno značko, in se fotografirali z našo gostjo. Naj med njimi izpostavim vse 2. razrede z mentoricami Andrijano Artnik, Nino Vajt in Tatjano Gosnik, 3. a-razred z mentorico Melito Gornik in obe podružnični šoli na Gorenju in Stranicah z mentoricami Rebeko Cvetko, Vesno Ivačič, Vaneso Brglez in Nejo Klančnik, saj so se v teh razredih prav vsi učenci v razredu potrudili in opravili bralno značko.  Bravo!!!
 
Koordinatorica Bralne značke Barbara Potnik
 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost