Skoči na glavno vsebino

NAJVEČJI SPLETNI KVIZ

V četrtek, 16. 2. 2023, je potekal največji spletni kviz o varni rabi interneta. Na kvizu je sodelovalo tudi 40 naših učencev iz 7., 8. in 9. razredov.

Učenci so se ob 10.30 zbrali v računalniški učilnici, da so se ustrezno pripravili in prijavili na kviz, prejeli še zadnje informacije in preverili dostop do interneta. Za sodelovanje so na ta dan izjemoma lahko imeli pri sebi mobilne telefone. Zadnje sekunde do 11. ure smo odštevali v velikem pričakovanju, saj smo se v znanju pomerili z več kot 20 tisoč učenci iz vseh osnovnih šol po Sloveniji.

Vzdušje v učilnici je bilo enkratno, učenci so uživali in izrazili izjemno veselje nad svojimi pravilnimi odgovori. Kviz je vodil Sašo Stare, ki je s svojo duhovitostjo ohranjal motivacijo in učence hkrati spodbujal in izobraževal. Učenci so usvojili nova znanja na področju varne rabe interneta ter pomagali podreti Guinessov rekord.

Na spletni strani A1 in Varni internet si lahko preberete več o samem kvizu in preverite svoje znanje ali znanje vaših otrok o varni rabi interneta.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost